За проекта

 

 

 

 


За проекта


„За душичката“ е лично пространство, където тя може спокойно да се смее, плаче, ядосва, ругае, обича, разочарова. За нея има едно единствено правило – да бъде там, където разумът не позволява. Вярва в неща, които никак не са за вярване.

Обича да разказва истории и да провокира такива. Обещава да е искрена, защото тя може да бъде дете. А също така и голям човек, уж по-мъдър.

Душичката е волна, боса, бягаща, летяща. Без грим, с грим, без дрехи, с дрехи. Следвайте Душичката СИ.

Мнения

Честна и неподправена – това е “За душичката”. Такива са и историите й – за доброто у човека, но и за неговите слабости. За неговата сила, но и за неговата примиримост. Ако търсите път към себе си или искате да усетите колко хубав е света, четете “За душичката”.

Елеонора

ИСКАМ да прожължаваш да пишеш, ИСКАМ да продължаваш да топлиш душичките ни, ИСКАМ да знаеш, че си прекрасница, която придава цвят на сивото ежедневие, и която с чудни публикации раздава любов! Не спирай!

Милица

Всяко редче, написано за душичката ме провокира. Всеки път – по различен начин. Понякога се смея – искрено. Понякога се опитвам да удържа сълзици издайници – съвсем нарочно, но трудно ми се получава. “За душичката” ме кара да чувствам нещо, което забелязвам, че напоследък много не ни се получава на хората.

Румяна

Когато чета zadushichkata.com усещам как с всяка следваща дума, всеки следващ ред и моята душичката се отваря. Защо ли? Реципрочно е – когато виждаш, че някой е излял душата си пред теб, това те провокира и ти да му отговориш със същото.

Михаела