Спомних си детството. Със сестра ми обувахме токчетата на мама, намацвахме се с червило и черен молив на очите и си слагахме пуловерите на главата все едно имахме дълги коси. Започвахме да танцуваме и пеем пред огледалото. Тогава имаше касетофони, превъртахме касетките с един молив, че нещо устройството ни не беше от най-работещите. Още помня чувството как малките ни душички бяха свободни, волни, щастливи. Чувствахме се най-красивите, готови и способни на толкова много подвизи.

А сега, гледайки от кулата на 27-годишните, искам да ви призная, че детството много ми липсва, ама много.  И за да ми е по-леко, когато съм сама в моята домашна крепост, отивам в тесния коридор, заставам пред огледалото, обличам някоя рокля, пускам си музика и започвам да танцувам. Тайно вярвам, че и на вас ви се е случвало.

Тези мои спомени и реалност ме вдъхновяват да изпробвам различни грим визии. Не случайно избрах, т. нар. опушен грим. Той е олицетворение на една по-дръзка визия. Да ви призная, понякога ми е нужна решителност и смелост. Имам желание да съм по-самоуверена, както в онези детски години пред огледалото с на мама токчетата. Много често душичката ми копнее да съм именно такава, каквато всъщност не съм или ми е трудно да бъда.За този мой образ избрах сенки и червило на Victoria Beckham x Estee Lauder. Палитрата съчетава цветове за класически опушен грим плюс един нюанс на лилавото като акцент. А за още по-дръзка и смела визия заложих на червило Victoria Beckham x Estee Lauder (Matte Lipstick in Black Cassis).

П. С. Ако никога не сте танцували пред огледалото, бързо обличайте най-красивата рокля, пускайте най-ритмичната песен и последвайте трепетите на душичката си. Дори детето да е пораснало на години, духът му винаги ви провокира да бъдете свободни, без предразсъдъци.

Автор: Веселина
Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *