Напоследък много често  разсъждавам върху баланса в живота. Сега ще обясня за екзистенциалните мисли, които нахлуват в главата ми. Като се замисля, в живота ми винаги има баланс. Един ден разполагам с повечко пари, друг ден с по-малко, един ден съм спокойна, а на другия емоционална, един ден тъгата ме е обгърнала, след това идва момент, в който съм щастлива.

Разсъждавайки над тази тема, се сещам за приказките. Там също има баланс. Едни герои са добри, други лоши. И в живота е така – герои всякакви. Както разбрахте и от предишната ми публикация (http://bit.ly/2o4AtaT), се старая да отделям малко време за грим всеки ден, но понякога има моменти, в който съм като „измита чиния”. Eто още един пример за баланс в живота ми.

Но сега ще ви разкажа за небалансирания образ на една жена. Тя е навсякъде, ще я познаете. Характерна черта за нея е надменният ѝ поглед и дългите изкуствени мигли, които гъделичкат веждите ѝ, огромно количество черен молив около и вътре в очите, който впоследствие се размазва на горния ѝ клепач. В повечето случаи има едни огромни устни, чийто „растеж” усилено поддържа на всеки 3-4 месеца. Слага екстеншън, като щипките, с който е прикрепен към естествената ѝ коса , симпатично се показват измежду корените. Има огромен силиконов бюст, който в повечето случаи излиза от границите на деколтето. И като за финал всичко това е подчертано с една мини дължина на одеждата.Иска ми се да вярвам, че това е само липса на усет за баланс, защото съм убедена, че красотата и естетиката е част от нас. Разбирам, че всеки има право на избор как да изглежда и никой не може да го съди. Но вярвам, че силиконовият бюст може да се подчертава прилично, че миглите могат да не гъделичкат веждите, устните могат да бъдат коригирани балансирано, че благодарение на екстеншъна могат да се направят стилни прически, че дрехите могат да бъдат елегантни, а не пошли.

П. С.  Признавам ви, че преди 3 години и аз си сложих хиалуронова киселина в устните. Но подчертавам балансирано.
One Comment
  1. Лиииина! Представям си, колко се смяхте с Маша докато правихте този грим и снимки! 🙂
    Целувки!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *